ข่าวประชาสัมพันธ์
รับสมัครครูชาวต่างชาติ( Recruitment of Foreign Teacher)
Recruitment  of Foreign Teacher
1. Detail about the position:
          - Teaching English language subject or the others subjects of grade 1-6 (not over 20 periods per week)
          - Others duties assigned by the school
2. Qualifications:
          - Male or female, age 25 or over
          - Being able to teach English language subject or the other subjects of grade 1-6
          - Having a valid passport
          - Having a bachelor’s degree or higher (A degree in education and/ or teaching experience in primary school would be an advantages
          - Having good personality for teaching profession / be able to work according to the school rules
          - Having good health, both physically and mentally
          - Not as addictive and/or as supplier of all types of addictive substance
3. Application:
          3.1 The applicants should submit their resume with their contact number along with the required document to Anuban Saladang School or sent the resume and their copies of required documents to t.ranya@hotmail.com (Tel 089-4099652) Teacher Saranya
          3.2 Required documents:
                   - A copy of passport
                   - A copy of educational certificate(Transcript of records)
                   - A copy of certificate of work experience(If any)
                   - Two recent photographs(one inch size)
                   - A recent medical certificate
4. Teaching demonstration and interview:
          The school contact qualified applicants by phone and/or e-mail to schedule the time for a teaching demonstration and interview

Word Document ดาวน์โหลดไฟล์